Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Писарець О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Писарець О. П. 
Вплив комплексних поліпшувачів на технологічний процес та якість виробів з кукурудзяним борошном [Електронний ресурс] / О. П. Писарець, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 571.3 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Писарець О. П. 
Структурно-механічні властивості тіста з композиційної суміші, що містить в своєму складі кукурудзяне борошно [Електронний ресурс] / О. П. Писарець, І. В. Голінка, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 280.285 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Рубанка К. В. 
Дослідження структурно-механічних властивостей збивних солодких страв на основі чаю [Електронний ресурс] / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька, О. П. Писарець, Ю. В. Братусь // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 234-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 818.536 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Абрамова А. Г. 
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для підприємств кондитерської галузі та закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / А. Г. Абрамова, К. В. Рубанка, О. П. Писарець // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 7-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 848.783 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Махинько В. М. 
Хліб для споживачів з підвищеними білковими потребами [Електронний ресурс] / В. М. Махинько, А. О. Лістратенко, О. П. Писарець // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 200-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 871.973 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Писарець О. П. 
Доцільність застосування псилліуму у якості структуроутворювача в технології безглютенових хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / О. П. Писарець, Н. І. Бєла, І. А. Гетьман, А. Б. Семенова // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 232-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 831.215 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Семенова А. Б. 
Порівняння вуглеводно-амілазного комплексу пшеничного та спельтового борошна [Електронний ресурс] / А. Б. Семенова, О. П. Писарець, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 178-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 199.764 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Писарець О. П. 
Обґрунтування ефективності застосування молочної сироватки в технології пшенично-кукурудзяного хліба [Електронний ресурс] / О. П. Писарець, А. Б. Семенова, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 81-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 416.923 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Абрамова А. Г. 
Використання кунжутного шроту в технології бісквітів функціонального призначення [Електронний ресурс] / А. Г. Абрамова, К. В. Рубанка, О. П. Писарець // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 132-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 367.931 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Писарець О. П. 
Застосування спельтового борошна в технології пшеничного хліба [Електронний ресурс] / О. П. Писарець, Н .І. Бєла // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 322.324 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Писарець О. П. 
Дослідження якості спельтового борошна вищого сорту і цільнозернового [Електронний ресурс] / О. П. Писарець, Н. І. Бєла // Молодий вчений. - 2019. - № 6(1). - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_6(1)__8
Попередній перегляд:   Завантажити - 291.419 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Писарець О. П. 
Дослідження реологічних властивостей тіста із спельтового борошна різного помелу [Електронний ресурс] / О. П. Писарець, Н. І. Бєла, Т. А. Полонська // Продовольчі ресурси. - 2020. - № 14. - С. 157-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2020_14_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 866.781 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського